Диво Закарпаття – квітуча сакура

Диво Закарпаття – квітуча сакура

Ще з давніх часів практично всі народи та цивілізації без виключення проявляли неабиякий інтерес до краси. Дане твердження має відношення не лише до особистої краси людини, але й до оточуючого її середовища. Протягом багатьох століть Україна славилася красою своїх молодиць, а також неперевершеними краєвидами та пейзажами дикої природи та пам'ятниками історії та архітектури. Сучасною колискою первозданної краси природи є Закарпаття. Ця місцевість відрізняється не лише своїм унікальним ландшафтом, але й іншими видатними чудесами Флори. Відвідавши Закарпаття навесні, ви зможете насолодитися таким чудовим явищем, як цвітіння сакури. На сайті компанії «Молодіжний туризм» ви зможете знайти доступний та цікавий тур вихідного дня в Закарпатті в період цвітіння сакури. Для того щоб замовити тур, вам необхідно залишити заявку на ресурсі або зателефонувати в офіс компанії.

Протягом вихідних ви зможете насолодитися не лише унікальним природним явищем, але відвідати найвидатніші замки Закарпаття, також оздоровитися в видатних термальних басейнах. Виїзд відбувається у місті Лева в суботу. Першого дня ви зможете відвідати колибу-музей "Деца у Нотаря", в місті Ужгороді, де саме навесні цвітуть сакури. Окрім цього ви зможете насолодитися дегустацією вин з унікальних сортів винограду. Другого дня екскурсійна програма буде зосереджена на купанні в термальних басейнах, а також відвідуванні трьох найвидатніших замків Закарпаття. Серед них: Мукачівський замок Паланок, замок Шенборна та домашній замок Сент-Міклош. Окрім неймовірної архітектурної краси Ви також зможете дізнатися про можливість проведення весільної церемонії у видатних архітектурних пам'ятках.

До вартості екскурсії входить проїзд транспортним засобом з супроводом гіда-екскурсовода, а також проживання у комфортабельному засобів розміщення «Ноїв ковчег». До вартості екскурсії не включається харчування, вхідні квитки в музейних приміщеннях та замках, а також купання в термальних джерелах. Окрім цього на сайті ви з легкістю зможете знайти найрізноманітніші тури до Львову, а також екскурсії в Карпати, по регіонам України та за кордон. Більше того після реєстрації ви зможете отримувати актуальну інформацію щодо всіх нових екскурсійних турів по цікавим для вас місцям. Насолоджуйтеся неймовірною красою Закарпаття в будь-яку пору року разом з компанією «Молодіжний туризм»!

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий каталог игровых автоматов в казино Вулкан Пульт дистанционного управления для спутникового и кабельного телевидения Восточные боевые искусства: персональные и групповые занятия Натуральные крафтовые продукты онлайн Выгодная покупка штамбовой смородины

Последние новости