Диво Закарпаття – квітуча сакура

Диво Закарпаття – квітуча сакура

Ще з давніх часів практично всі народи та цивілізації без виключення проявляли неабиякий інтерес до краси. Дане твердження має відношення не лише до особистої краси людини, але й до оточуючого її середовища. Протягом багатьох століть Україна славилася красою своїх молодиць, а також неперевершеними краєвидами та пейзажами дикої природи та пам'ятниками історії та архітектури. Сучасною колискою первозданної краси природи є Закарпаття. Ця місцевість відрізняється не лише своїм унікальним ландшафтом, але й іншими видатними чудесами Флори. Відвідавши Закарпаття навесні, ви зможете насолодитися таким чудовим явищем, як цвітіння сакури. На сайті компанії «Молодіжний туризм» ви зможете знайти доступний та цікавий тур вихідного дня в Закарпатті в період цвітіння сакури. Для того щоб замовити тур, вам необхідно залишити заявку на ресурсі або зателефонувати в офіс компанії.

Протягом вихідних ви зможете насолодитися не лише унікальним природним явищем, але відвідати найвидатніші замки Закарпаття, також оздоровитися в видатних термальних басейнах. Виїзд відбувається у місті Лева в суботу. Першого дня ви зможете відвідати колибу-музей "Деца у Нотаря", в місті Ужгороді, де саме навесні цвітуть сакури. Окрім цього ви зможете насолодитися дегустацією вин з унікальних сортів винограду. Другого дня екскурсійна програма буде зосереджена на купанні в термальних басейнах, а також відвідуванні трьох найвидатніших замків Закарпаття. Серед них: Мукачівський замок Паланок, замок Шенборна та домашній замок Сент-Міклош. Окрім неймовірної архітектурної краси Ви також зможете дізнатися про можливість проведення весільної церемонії у видатних архітектурних пам'ятках.

До вартості екскурсії входить проїзд транспортним засобом з супроводом гіда-екскурсовода, а також проживання у комфортабельному засобів розміщення «Ноїв ковчег». До вартості екскурсії не включається харчування, вхідні квитки в музейних приміщеннях та замках, а також купання в термальних джерелах. Окрім цього на сайті ви з легкістю зможете знайти найрізноманітніші тури до Львову, а також екскурсії в Карпати, по регіонам України та за кордон. Більше того після реєстрації ви зможете отримувати актуальну інформацію щодо всіх нових екскурсійних турів по цікавим для вас місцям. Насолоджуйтеся неймовірною красою Закарпаття в будь-яку пору року разом з компанією «Молодіжний туризм»!

Следующая новость
Предыдущая новость

Основные виды изоляции кабеля. Основные категории спортивного питания опишет proteininkiev.com Натуральний крафтовий сир ТМ «Магур» Корейская косметика для вашего идеального внешнего вида Надежные, качественные шаговые двигатели по демократичной цене

Последние новости