Недолугі футболісти знайшли кумедний спосіб заманити фанатів на гру

10.09.2018 14:26 0

Недолугі футболісти знайшли кумедний спосіб заманити фанатів на гру

В Мережі набуло популярності відео про те, як винахідливі футболісти здивували своїх фанатів.
Власники американського футбольного клубу віддячили своїм вболівальникам дуже незвичним чином.
Маркетологи, що працюють над промоціями у футбольному клубі «Вегас Лайтс», знайшли вельми кумедний спосіб привернути увагу до команди. Команда виступає у другому дивізіоні США. Футболістами потрібно було повернути шанувальників на трибуни.
Читайте також: Олега Винника підловили на обмані
Своєю грою команда, м’яко кажучи, не вражає фанатів. Саме тому футбольний клуб вирішив заплатити відвідувачам стадіону за присутність на грі.
Під час перерви у матчі між «Вегас Лайтс» і «Лос-Анджелі Гелаксі-2» фанати побачили у небі над стадіоном вертоліт. Із нього почали випадати справжні долари!
У загальній сумі на вболівальників скинули більше 5 тисяч доларів дрібними купюрами по 2 і 5 доларів.
“Тепер всі скажуть: тільки подивіться на цих божевільних! Але ми цим пишаємося. Насправді, ми дуже серйозно ставимося до результатів і подумали, а що такого ми можемо зробити, щоб віддячити фанатам, які продовжують нас підтримувати”,- заявив власник клубу Бретт Лешбрук.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как приобретать мобильный телефон через интернет Таск-менеджер для digital-агентства Только самые интересные новости из мира бойцов Интересные варианты фотосессии для девушек Лучшее агентство по организации праздников

Последние новости