В США обрали Міс Америку 2019

10.09.2018 14:57 0

В США обрали Міс Америку 2019

У відомому конкурсі краси перемогла Ніа Франклін.
У США обрали переможницю конкурсу краси Міс Америка 2019. Цього року найкращою стала дівчина з музичною освітою Ніа Франклін.
Молода музикант Ніа Франклін отримала вищу освіту за фахом «композитор», а також як «оперна співачка».
Нова Міс Америка народилася в Північній Кароліні, США. Дівчина отримала вищу освіту магістра за фахом «композитор», після чого переїхала до Нью-Йорку, де продовжила навчання як «оперна співачка».
Читайте також: «Свозите его в Америку»: главарь Крыма развеселил нелепым снимком
«Я росла в школі, де навчались, в основному, білі, а меншин було близько п'яти відсотків. Саме тому мені завжди було незручно через темний колір шкіри. Але згодом я знайшла в собі любов до мистецтва, музики, і саме це допомогло мені почати ставитися до себе краще і знайти своє я», - зізналась Ніа Франклін пресі.
В якості нагороди за перемогу у все американському конкурсі дівчина отримала стипендію на навчання. Загальна сума стипендії складає 50 тисяч доларів.
Протягом всього наступного року, доки красуня буде виконувати обов'язки переможниці Міс Америки, вона намагатиметься зробити все можливе для надання дітям якісної освіти в сфері мистецтва.
Цьогорічний конкурс краси в Америці став особливим, адже вперше за 97 років на ньому не було частини з дефіле учасниць у купальниках.
Таким чином організатори вирішили підкреслити, що конкурс концентрується не зовнішніх даних.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Надежные стопорные кольца DIN для механизмов на производстве Харьков-Яремче, на чем доехать до курорта Прикарпатья? Написание научных работ на заказ Изысканные украшения по низки ценам Покупка и продажа антиквариата онлайн

Последние новости