Аріана Гранде відреагувала на смерть Мака Міллера

09.09.2018 18:49 0

Аріана Гранде відреагувала на смерть Мака Міллера

Американська співачка Аріана Гранде вирішила не коментувати сумну звістку, розмістивши фото екс-бойфренда у своєму блозі.
Про це пише СобКор.
Нагадаємо, що репер Мак Міллера (справжнє ім'я Малкольм Джеймс Маккормік) помер у Каліфорнії. Його тіло знайшли в будинку в долині Сан-Фернандо. Правоохоронці підозрюють, що причиною смерті артиста було передозування наркотиками.
На сумну звістку відреагувала колишня дівчина покійного репера Аріана Гранде. Зірка не написала нічого, розмістивши чорно-біле фото Мак Міллера у своєму блозі.
Читайте також: У США помер репер Мак Міллер
Співачка заблокувала допис, щоб ніхто не коментував світлину.
Аріана Гранде по-своєму переживає втрату репера. Відколи стало відомо про смерть Мак Міллера артистка не публікувала жодного допису, а останні знімки її блогу – чорно-білі.
До слова, зірка неодноразово розповідала, що Мак Міллер є особливою людиною в її житті.
Співачка знала репера близько 5 років до того, як у вересні 2016 року розповіла про їхні романтичні стосунки. Востаннє пару бачили на вечірці "Оскар" у Мадонни 4 березня 2018 року.
Згодом в ЗМІ стало відомо про розрив у їхніх стосунках через напружені графіки роботи.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить качественные средства защиты растений Различные типы ворот для гаражей и частных домов Английский язык доступен каждому Футболки з логотипом на замовлення у Львові О жизни на сайте «Жизнь»

Последние новости