Стало відомо, де українці відпочивають в оксамитовий сезон

09.09.2018 13:41 0

Стало відомо, де українці відпочивають в оксамитовий сезон

В оксамитовий сезон українці віддають перевагу відпочинку на батьківщині. А якщо вибирають закордон, то поза конкуренцією залишаються Туреччина, Єгипет, Чорногорія і Кіпр.
Про це пише СобКор.
Директор Центру розвитку туризму України Володимир Царук розповів, що багато хто їде в Карпати лікуватися цілющими водами і грязями: в Трускавець, Східницю та Моршин. «Привід – сезон збору врожаю винограду, свята дегустації молодих вин і бюджетні ціни на відпочинок. У другій половині вересня – в жовтні ціни відчутно знижуються через зменшення кількості відпочиваючих», - підкреслив він.
Читайте також: Відпочинок у Європі: у кого найдовша відпустка.
Туроператори пропонують відпочинок з харчуванням на двох в Пилипці можна знайти всього за 2900 грн. Оздоровлення за 7 ночей на двох в Східниці буде коштувати вже близько 3500 грн, в Трускавці – 5300 грн.
Що стосується морських курортів, вони також залучають туристів збором винограду і різними гастрономічними святами, а також більш демократичними цінами.
Серед закордонних напрямків найбільш затребуваними залишаються.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стулья венские и не только для кафе и ресторанов Широкий ассортимент строительных материалов Ассортимент мужских сумок от Bolini - отличный подарок мужу Где приобрести цветные контактные линзы по выгодной цене? Огромный ассортимент запасных частей для ремонта бытовой техники

Последние новости