Американські вчені знайшли ліки від сивини та випадіння волосся

30.08.2018 16:37 0

Американські вчені знайшли ліки від сивини та випадіння волосся

Вчені Університету Джонса Хопкінса в США, виявили, що синтетична сполука D-PDMP здатне зупинити втрату волосся, їх знебарвлення і запалення шкіри.
Цей експериментальний препарат зупиняє синтез жирів гликосфинголипидов (GSL), які беруть участь в активації запальних процесів, інформує daily-news.com.ua
Відомо, що у мишей, які вживають корм з високим вмістом жирів і холестерину, рано проявляються ознаки старіння шкіри. У цьому механізмі беруть участь GSL, які знаходяться в кератиноцитах - клітинах зовнішнього шару шкіри.
Щоб з'ясувати, як зміни в змісті гликосфинголипидов впливають на стан шкіри, і чи може D-PDMP звернути порушення, вчені створили генетично модифікованих мишей в якості тваринної моделі атеросклерозу.
Хоча випробування препарату було проведено лише на мишах, вчені впевнені, що аналогічні результати спостерігалися б і у людини. Фахівці мають намір довести цю гіпотезу в майбутніх дослідженнях.
Читайте також: Названі найкорисніші продукти для серця
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий выбор женских сумок Майбутнє у турботі про здоров'я: "розумне" медичне обладнання Как красиво выражать эмоции Распродажа спортивных костюмов В каких случаях требуется настройка ГБО 4-го поколения?

Последние новости