США відмовились коментувати можливу закупівлю Україною систем ППО

30.08.2018 16:07 0

США відмовились коментувати можливу закупівлю Україною систем ППО

Державний департамент США Наразі НЕ коментує угоду относительно можлівої купівлі Україною американских систем протіповітряної оборони, про что Ранее заявивши посол України у США Валерій Чалий.
Про це пише daily-news.com.ua
"У відповідності до офіційної політики Державного департаменту, Ми не коментуємо потенційні догоди относительно продаж, або передачі оружия та догоди, Які перебувають на стадії Узгодження - до того, як относительно них буде Офіційно поінформовано Конгрес США", - відповілі у Держдепі.
У Державному департаменті США такоже заявили, что США Ранее Надал Україні просунуті Оборонні технології в межах зусіль покликання помочь Україні розбудуваті ее оборону у довготерміновій перспектіві, захістіті суверенітет та теріторіальну цілісність та стріматі подалі агресію.
"Як ми всегда заявляли, Україна є суверенною Країною и має право захіщаті собі. Дана допомога Включає в себе Озброєння та амуніцію и є оборонною за своєю суттю. США підтрімують Мінські догоди, як шлях уперед у східній Україні. Вирішення цього конфлікту винне буті дипломатично" , - такоже заявили у Державному департаменті США.
Ранее у ЗМІ булу ширше інформація з посилання на агентство Валерія Чалого про ті, что Україна подала запит в США относительно купівлі систем протіповітряної оборони вартістю $ 750 млн за одну одиниць, при необхідності мінімум трьох відповідніх Військових комплексів для української армії.
Пізніше Чалий заявил, что інформацію про запит України на закупівлю у сполучення Штатів систем протіповітряної оборони неправильно інтерпретувалі журналісти.
ВІН зазначилися, что конкретна їх Кількість и ціна є закритою інформацією, хоча робота у напрямку військово-технічного співробітніцтва України и США ведеться и буде продовжуватіся.
Читайте також: Новий етап санкцій США проти Росії вступив в дію
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему торговля продуктами питания посредством blockchain - это будущее? Авто запчасти б/у по выгодным ценам История кружева и его виды Компания грузоперевозок Good-Ok Ставки на победителя первого тайма: инструкция для новичков

Последние новости