Європейський лоукост відкриває п'ять нових маршрутів з України

30.08.2018 13:26 0

Європейський лоукост відкриває п'ять нових маршрутів з України

З березня 2019 року через київського аеропорту "Жуляни" лоукостер Wizz Аir відкриває нові рейси в Бремен (Німеччина), Ригу (Латвія), Біллунн (Данія). З аеропорту "Львів" стануть доступними напрямки в Копенгаген (Данія) і з грудня 2018 року - до Франкфурта-Хан (Німеччина)
Лоукостер Wizz Air відкриває п'ять нових маршрутів з України. Про це 30 серпня на прес-конференції заявив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс, повідомляє daily-news.com.ua.
За його словами, з березня 2019 року через київського аеропорту "Жуляни" Wizz Аir відкриває нові рейси в Бремен (Німеччина), Ригу (Латвія), Біллунн (Данія). З аеропорту "Львів" стануть доступними напрямки в Копенгаген (Данія) і з грудня 2018 року - до Франкфурта-Хан (Німеччина).
З листопада лоукостер припинить польоти з Любліна до Києва і назад.
Wizz Air - найбільший бюджетний авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який обслуговує 600 маршрутів з 25 аеропортів регіону.
В Україні компанія здійснює рейси з Києва, Харкова та Львова.
Читайте також: Популярна платіжна система підключила для українців можливість транскордонних переказів
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Улучшение ссылок и расширение их возможностей Профессиональная помощь в таможенном оформлении Воплощение татуировочных фантазий в жизнь Заказать полный веб анализ сайта Факты о кофе, которых вы не знали

Последние новости