Будівельна галузь України продовжує дивувати

23.08.2018 16:07 0

Будівельна галузь України продовжує дивувати

Будівельні підприємства України в січні-липні збільшили обсяги робіт на 6,3% - до 61,1 млрд грн.
Будівельні підприємства України в січні-липні 2018 року збільшили обсяги робіт порівняно з аналогічним періодом минулого року на 6,3% – до 61,1 млрд грн, повідомила Державна служба статистики України.
Зокрема, обсяги робіт з будівництва будівель за звітний період збільшилася на 0,7% – до 30,37 млрд грн, у тому числі з будівництва нежитлових будівель збільшилися на 1,6% і становили 11,85 млрд грн, а з будівництва житлових будинків майже не змінилися і становили 15,41 млрд грн. Обсяг робіт з будівництва інженерних споруд порівняно з минулорічним періодом зріс на 12,7% і становив 30,73 млрд грн.
У Держстаті зазначили, що роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння у січні-липні становили 76,6% від загального обсягу, у той час як роботи з капітального та поточного ремонту – 14% і 9,4% відповідно.
Згідно з повідомленням, будівельні підприємства Києва за звітний період знизили обсяги робіт на 2,9% – до 14,04 млрд грн, виконавши 23% від загального обсягу робіт в країні.
У повідомленні Держстату наголошується, що зазначені дані наводяться без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя, а також тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.
Читайте також: За минулий місяць українці скупили рекордний обсяг валюти
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Отопительные системы по выгодным ценам Айфон 15 сейчас или ждать выхода iPhone 16? Что советуют эксперты Самые интересные и полезные книги для детей Готовь сани осенью, а апартаменты летом Огромный выбор картинок для вашего рабочего стола

Последние новости