В Буковині затримано контрабандистів з 20 000 пачок цигарок

18.08.2018 15:53 0

В Буковині затримано контрабандистів з 20 000 пачок цигарок

Кінний «потяг» разом с контрабандним вантажем був затриманий на кордоні в чернівецькій області працівниками прикордонної служби
За офіційними даними джерела інформації в Державній прикордонній службі України, 18 серпня на самому кордоні в Чернівецькій області було припинено перевезення контрабандного товару, а саме: близько 20000 пачок сигарет різних марок без акцизної відмітки. Все це контрабандисти намагались переправити за кордон з допомогою коней. Тварини були прилаштовані по методу кінного «потягу» та везли на собі незаконно сигарети.
При затриманні прикордонники виявили п’ятеро коней та їх супровідників. Вияснилося, що контрабандні позаакцизні сигарети призначались для продажу в Румунії, але завдяки зусиллям прикордонників та військовослужбовців внутрішніх військ ЗСУ цей товар не доїхав до назначеного пункту призначення.
Матеріали стосовно незаконних дій контрабандистів направлені в прокуратуру та поліцію. Відкрите адмінпровадження, з остаточним рішенням відносно санкцій буде розбиратись суд.
Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Компания Tripway – лучшее решение для покупки билетов Качественные сейфы по отличным ценам Руководство по покупке лестниц и лесов Сумки и рюкзаки для хранения ваших инструментов Удаление нежелательных волос методом лазерной эпиляции в Киеве

Последние новости