Трамп повідомив Путіну про плани на Сирію - Держдеп США

18.08.2018 15:22 3

Трамп повідомив Путіну про плани на Сирію - Держдеп США

Не повинно бути сумнівів щодо позиції президента щодо подальшого присутності США в Сирії.
Президент США Дональд Трамп заявив президенту РФ Володимиру Путіну, що Штати продовжать зберігати свою військову присутність в Сирії і будуть це робити до тих пір, поки не буде остаточно розгромлена терористичне угрупування Ісламська держава, передає daily-news.com.ua
Про це в ході брифінгу повідомив виконуючий обов'язки помічника держсекретаря США у справах Близького Сходу Девід Саттерфілд.
"Не повинно бути сумнівів щодо позиції президента щодо подальшого присутності США в Сирії. Ми знаходимося там для розгрому, остаточного розгрому ІГ. І в цьому полягає послання, яке президент передав президенту Путіну, і це те послання, яке всі ми передали всім нашим співрозмовникам" , - зазначив Саттерфілд.
Дипломат нагадав журналістам, що між США і РФ налагоджено кілька каналів взаємодії з Сирії - Вашингтон взаємодіє з Москвою щодо ситуації в Сирії на політичному рівні, а також на рівні представників Збройних сил двох країн.
Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бензиновый генератор Hyundai HHY 7000FE Стильные и удобные женские рюкзаки Самые свежие и актуальные новости Украины Дом пристарелых в Киеве Реклама твоего дела — быстро, качественно

Последние новости