Соцмережі підкорили фото нового, надсучасного та екологічно чистого судна

16.08.2018 9:55 0

Соцмережі підкорили фото нового, надсучасного та екологічно чистого судна

Проект Energy Observer - перший в світі водневий, повністю екологічно чистий корабель - був розроблений і створений в США.
Це великий і легкий катамаран Energy Observer - довжиною 30,5 метра і шириною 12,8 метра. Важить він при цьому всього 28 тонн.
Так, в мережі з'явилися перші фотографії ексклюзивного водного транспорту, передає daily-news.com.ua.
Корабель може майстерно маневрувати, а в море він буде вивчати ефективність використання вітрил і сонячних батарей при різному рівні хвилювання моря.
Повідомляється, що сам катамаран Energy Observer був побудований ще в 1983 році, а після цього неодноразово модернізувався, і в крайньому втіленні є надсучасним кораблем.
Як своєрідний паливного резерву буде використаний водень. Для його вироблення адаптована наземна установка електролізу - з води випаровується сіль, а після рідина ділиться на кисень і водень. При цьому водень залишається в спеціальних резервуарах, з яких і буде вилучатись в міру необхідності, що теж є частиною експерименту.
Соцмережі підкорили фото нового, надсучасного та екологічно чистого судна


Відомо, що в 2017 році Energy Observer, за підтримки Toyota Motor Europe, вийшов з порту Сен-Мало у Франції і відправився в 6-річне кругосвітню подорож під час якого планується зайти на катамарані, щонайменше, в 101 порт в 50 країнах світу.
Читайте також: 8 програм Windows 10, які заважають роботі вашого ноутбука
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие письменнные переводы для всех Сайт GG bet зеркало Элитная продукция для двоих Как украсить мебель Интернет-магазин надёжных автошин

Последние новости