Користувачі Instagram повідомили про хакерські зломи акаунтів

16.08.2018 10:26 0

Користувачі Instagram повідомили про хакерські зломи акаунтів

Безліч людей по всьому світу повідомили про злом особистих акаунтів в Instagram, причому багато атаки були практично ідентичні один одному.
Користувачів викидало з облікових записів, а коли вони намагалися увійти назад, то виявляли, що їх ім'я, фотографія профілю, контактна інформація і опис змінені, передає daily-news.com.ua
Зловмисники міняли картинку профілю на персонажа мультфільмів Disney або Pixar, а аккаунт прив'язувався до пошти з російським доменом верхнього рівня. На деяких облікових записах хакерам навіть вдалося відключити двухфакторную авторизацію.
Ряд користувачів повідомили про злом сайту Mashable, хоча набагато більше скарг було зареєстровано на Reddit і в Twitter. Хакери не додавали на зламані облікові записи нові публікації і не видаляли старі.
Незважаючи на те, що в довідковому центрі Instagram є сторінка про злом акаунтів, вона, відповідно до джерел Mashable, виявилося марною.
«Вся ця мішанина, яку Instagram відправляє вам, щоб ви могли повернути свій аккаунт, викликає сміх і являє собою набір неробочих посилань і автоматичних листів, які нічого не дають», - написала одна з жертв зловмисників Абігейл Новак.
Ще один користувач заявив, що йому вдалося відновити обліковий запис, але з великими труднощами.
«Коли ми дізнаємося, що акаунт був зламаний, ми закриваємо до нього доступ і пропонуємо власнику пройти процес відновлення, щоб він міг скинути пароль і зробити інші необхідні заходи щодо захисту облікового запису», - заявив представник Instagram.
Читайте також: Соцмережі підкорили фото нового, надсучасного та екологічно чистого судна
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большая коллекция икон в Киеве Важные аксессуары для ванной комнаты Курсы коррекции фигуры: на шаг ближе к мечте Цікаві новини Чернівців та України Перманентный макияж от профессионалов

Последние новости