П'ятеро осіб, серед них дитина постраждали в ДТП в Чернівецькій області

15.08.2018 20:32 0

П'ятеро осіб, серед них дитина постраждали в ДТП в Чернівецькій області

Упродовж 13-14 серпня в Чернівецькій області сталися три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими.
Про це повідомляєdaily-news.com.ua з посиланням на Національну поліцію Чернівецької області.
Зокрема, в обід 13-го серпня у селі Великий Кучурів Сторожинецького району на дорозі не розминулися автомобілі «Volkswagen Transporter» і «ВАЗ-2111» під керуванням місцевих жителів. Внаслідок зіткнення травмувалася 32-річна жінка-водій легковика та двоє її пасажирів: дворічна донька й 35-річна сестра кермувальниці. Жінок з переломами госпіталізовано до лікарні. У дитини медики діагностували закриту травму живота.
Ще дві дорожньо-транспортні пригоди трапилися 14 серпня у Новоселицькому районі. В обох випадках потерпілі особи були напідпитку. Увечері в селі Тарасівці 26-річний водій мопеда не впорався з керуванням і в’їхав у відбійник. З черепно-мозковою травмою чоловіка доставлено до лікарні. Медики діагностували у нього ще й алкогольну інтоксикацію.
Пізно вночі у Магалі в нетверезому стані намагався перейти дорогу у невстановленому місці 30-річний місцевий житель. Не переконавшись у безпечності своїх дій, чоловік потрапив під колеса автомобіля «Volkswagen Golf» під керуванням 26-річного чернівчанина. З травмами голови і в стані алкогольного сп’яніння пішохода госпіталізовано до лікарні.
Як свідчить статистика, зловживання алкоголем і нехтування Правилами дорожнього руху є найбільш поширеними причинами дорожньо-транспортних пригод. Лише за дві доби, 13-14 серпня, на автошляхах області сталося 24 ДТП без потерпілих і три автопригоди, в яких травмувалися люди. Загалом, за вказаний період працівники поліції задокументували 348 порушень ПДР. Серед них – 23 факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння.
Читайте також: золотовалютні резерви України продовжують знижуватися
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Новогодние гирлянды для улицы от монохромного свечения белого, синего, красного Букет из роз для любимой Магазин подарков на любой случай Кроссовки на зиму от бренда Reebok Признаки качественного смесителя для кухни

Последние новости