Сьогодні сонячне затемнення, що потрібно знати

11.08.2018 10:58 0

Сьогодні сонячне затемнення, що потрібно знати

Сьогодні 11 серпня українці зможуть спостерігати сонячне затемнення. Повідомляє daily-news.com.ua
Розпочнеться воно о 11:12 за київським часом і триватиме до 14:30. Пік затемнення очікують о 12:46. У нас це астрономічне явище не буде помітно, але, на думку астрологів, не залежно від цього, воно вплине на всі знаки Зодіаку.
Сонячне затемнення - це короткочасний процес, який серйозно не відбивається на фізичному стані людини. При цьому не відбувається екстреного електромагнітного викиду, тому на самопочутті метеозавісмих людей воно також не позначиться.
А ось на психоемоційний стан цілком може вплинути через неусвідомленого почуття тривоги. Фахівці радять боротися з тривогою за допомогою цікавості. Інтерес до явища поглинає відчуття тривоги. Також психологи відзначають, що вплинути на людину затемнення може лише в тій мірі, в якій він вірить в це.
Сонячне затемнення впливає на людей, навіть, якщо вони знаходяться далеко від його епіцентру і не бачать його. І попереджають про скачках тиску, загострення хронічних хвороб, зниження імунітету.
Читайте також:
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стоит ли покупать эхолот? Красивые потолочные светильники Комфортная стоматология доктора Колоса Ідеальне взуття для кожної господині Экипировка и инвентарь для футбола, волейбола и баскетбола в интернет-магазине TeamSports

Последние новости