Санкції США проти Росії можуть прийняти в якості поправок до держбюджету

11.08.2018 11:29 0

Санкції США проти Росії можуть прийняти в якості поправок до держбюджету

Нові санкції Конгресу США щодо Росії можуть бути прийняті не окремим законопроектом, а в якості поправок до бюджету на 2019 фінансовий рік або інше законодавче рішення.
Про це в повідомляє daily-news.com.ua.
Агентство посилається на помічників членів Конгресу, які вважають, що лише деякі положення законопроекту про санкції можуть бути включені в якості поправок до інших законопроектів, таким як бюджет на 2019 рік, який американська влада повинна прийняти до 30 вересня, щоб не допустити зупинки роботи уряду. Вони також висловили думку, що не всі положення законопроекту будуть в підсумку прийняті.
Сенатори США 2 серпня внесли в Конгрес законопроект, який посилює антиросійські обмежувальні заходи. Зокрема, документ передбачає “посилення санкцій відносно енергетичного і фінансового секторів Росії”, її “олігархів і державних підприємств”, застосування “санкцій відносно російського суверенного боргу”. Також мова йде про “заборону на видачу ліцензій американським громадянам на участь в діяльності, пов’язаної з певними проектами з видобутку нафти в Російській Федерації”.
Читайте також: Казахстан наносить удар по Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Гибридный сорт пиона Do Tell Качественные мангальные комплексы и грили Подбор шин для авто любой грузоподъемности Декор помещений: фотообои, расширяющие пространство Eridon Bud — инжиниринг и строительство коммерческих объектов под ключ

Последние новости