Напад на іноземців у Таджикистані: четверо загиблих

30.07.2018 19:26 1

Напад на іноземців у Таджикистані: четверо загиблих

Четверо іноземців стали жертвами нападу у Таджикистані. Влада країни не виключає можливість теракту.
В результаті нападу на групу іноземних туристів, який було скоєно у неділю, 29 липня, у Таджикистані, загинуло четверо осіб, повідопляє daily-news.com.ua
Спочатку повідомлялось, що на групу іноземців, які рухались на велосипедах, було скоєно наїзд автомобілем. Інцидент стався в Дангарінскому району Хатлонської області Таджикистану.
Утім, у понеділок, 30 липня, міністр внутрішніх справ Таджикистану Рамазон Рахімзода заявив, що на туристів було скоєно напад, а нападники мали при собі холодну та вогнепальну зброю. Внаслідок нападу загинули двоє громадян США, а також по одному - Швейцарії та Нідерландів. Один з туристів отримав ножові поранення, йому надають допомогу у лікарні.
"Ми розглядаємо всі версії - аварія, пограбування, включаючи терористичний акт", - повідомив Рахімзода.
У МВС республіки повідомили, що правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних у скоєнні нападу, ще двоє людей були вбиті через опір під час затримання.
Читайте також: З
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Наручные часы – роскошь или предмет первой необходимости? Авторская линейка натуральных массажных масел Хорошие, японские часы высокого качества Итальянские купальники по доступным ценам Экологический туризм в Карпатах

Последние новости