Дітей з Донбасу продавали в сексуальне рабство до РФ - поліція

30.07.2018 18:56 0

Дітей з Донбасу продавали в сексуальне рабство до РФ - поліція

Громадянин РФ приїздив в Україну до знайомого — жителя Слов'янська, який за грошову винагороду надавав у сексуальне рабство дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки.
Про це daily-news.com.ua повідомилив в прес-службі поліції Донеччини.
Наразі йдеться про чотирьох потерпілих.
Факти торгівлі дітьми були виявлені в ході розслідування злочинної діяльності жителя Слов’янська, який зараз перебуває під арештом за статеві злочини відносно неповнолітніх, які він вчиняв протягом 13 років.
"У період 2012-14 років з вказаним педофілом налагодив зв'язок громадянин РФ. Чоловік за гроші брав хлопчиків “в оренду” з метою вчинення сексуального насильства. На час скоєння злочину підліткам було 16 років", - говориться у повідомленні.
Як повідомили у поліції, продавець змушував неповнолітніх жертв виконувати вимоги мешканця сусідньої держави, залякуючи розправою, до того ж діти роками перебували в психологічній залежності від нього.
Покупець вивозив потерпілих до інших міст Донецької області, потім повертав утримувачу місця розпусти.
Зловмиснику заочно повідомлено про підозру за ч.2 ст. 149 Кримінального кодексу України (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини). Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.
Нагадаємо, на Харківщині невідомий пошматував 13-річну дівчинку
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Английский язык доступен каждому Аварийное открытие замков автомобилей О чем стоит знать при покупке Daewoo Nexia? Орхидеи в горшках с доставкой по Харькову Что такое копирайтинг, зачем нужны копирайтеры?

Последние новости