В "AB InBev Efes Україна" підрахували результати 2020 року

В

Відома компанія AB InBev Efes Україна, яка була спільно створена пивоварнями Anheuser-Busch InBev і Anadolu Efes, оголосила підсумки роботи за минулий 2020й рік.

Згідно з підсумками досліджень, які були проведені Nielsen, компанія AB InBev Efes Україна змогла залишити на колишньому високому рівні свої ринкові рейтинги, незважаючи на зниження обсягу ринку пивних напоїв приблизно на 1,9%. Варто відзначити, що було зафіксовано зростання рейтингу у таких брендів, як: «Velkopopovický Kozel» на +0,3 пп, «Білий Ведмідь» на +1,7 пп, «Старий Мельник» на +0,2 пп. У преміальному сегменті, також спостерігалося зростання рейтингів. Це стосується таких брендів як «Stella Artois» на +0,1 пп і «Corona Extra» на +0,2 пп. Також було збільшено обсяг продажів на ринку квасу «Село і люди», причому вельми значно - майже в два рази.

Новинки від AB InBev Efes Україна отримали схвалення від покупців

Сторона успіху не оминула й новинку 2020го року і новітню лінійку алкогольних напоїв компанії Мова про сидр «Де Сад», який отримав відмінні відгуки від клієнтів, завдяки чому його позиції будуть лише зміцнюватися. Також в компанії не забули і про любителів безалкогольних напоїв, адже популярний бренд «Bud» випустив пиво «Bud Zero».

Імпорт відомих сортів пивних напоїв також було імплантовано AB InBev Efes Україна, а саме вітчизняний ринок поповнило іспанське крафтове пиво «La Virgen», а також всіма відоме італійське безалкогольне пиво «Leffe Blond» від «Birra del Borgoі».

Крім цього, 2020 рік запам'ятався і запуском сучасної В2В-платформи від AB InBev Efes, яка отримала назву «ВиBEERрай».

AB InBev Efes Україна підтримує медиків

В AB InBev Efes Україна не забули також і про допомогу медичним працівникам. В даному напрямку в компанії підтримали їх необхідним обладнанням і засобами захисту, адже ці люди прикладають максимальні зусилля на боротьбу з пандемією світового масштабу, яка має місце в зв'язку з розповсюдженням коронавірусу COVID-19. Важливо і те, що в AB InBev Efes не забули підтримати досить важливий проект під хештегом # ПідтрімуюЛікарів, забезпечивши велику кількість медичних працівників повноцінними комплексними обідами в Києві, Чернігові, Дніпрі та Харкові.

Керівництво AB InBev Efes Україна не забуває і про правильний спосіб життя, і підтвердження тому - раніше реалізовані проекти відповідального споживання пива в рамках Global beer responsible day (GBRD). Також AB InBev Efes Україна не забула позначити всі свої бренди спеціальними попереджувальними піктограмами на етикетках.

AB InBev Efes Україна дбає і про регіони України з поганим водопостачанням. В даному напрямку, згідно з прийнятою програмою сталого розвитку, компанія забезпечила подібні регіони необхідною гуманітарною допомогою.

Коротка інформація про AB InBev Efes Україна

Світова пивоварна компанія Anheuser-Busch InBev і регіональний виробник Anadolu Efes спільно володіють AB InBev Efes Україна. Сьогодні пивоварні AB InBev Efes Україна розташовані в Чернігові, Харкові та Миколаєві.

Серед глобальних брендів, які представлені AB InBev Efes Україна можна виділити «Corona Extra», «Bud», «Stella Artois», а список великих міжнародних торгових марок включає такі відомі бренди як «Cubanisto», «Leffe», «Miller», «Staropramen», «Taller» та інші...

Предыдущая новость

Бронирование отелей для летнего отдыха в Карпатах Юридичні послуги у Львові: особливості, які варто знати Б/У шины из Европы в Харькове Создание современных интерьеров в Харькове Оплата ДТЭК с помощью сервиса Портмоне: быстро, легко, современно

Последние новости