Зеленський прибув на «нормандську» зустріч у Парижі

09.12.2019 17:36 23

Зеленський прибув на «нормандську» зустріч у Парижі

Саміт має розпочатися о 17:00.
Президент України Володимир Зеленський приїхав до резиденції президента Франції. Саме у Єлисейському палаці сьогодні, 9 грудня проходитиме саміт у «нормандському форматі, повідомляє СобКор.
Емманюель Макрон зустрів Володимира Зеленського на вході до палацу о 16:00 годині. За декілька хвилин до його прибуття до палацу завітала Ангела Меркель.
Президент РФ Володимир Путін прибув о 16:11.
Відомо, що у делегації Володимира Зеленського є: помічник Президента України Андрій Єрмак, глава МЗС Вадим Пристайко, глава Офісу Президента Андрій Богдан, глава МВС Арсен Аваков, міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель та виконавчий директор групи Нафтогаз Юрій Вітренко.
Нагадаємо, що напередодні повідомлялося, що Зеленський прибуде до резиденції Макрона о 14:55. Сам саміт має розпочатися о 17:00.
Читайте також: Верховна Рада проголосувала за «перезавантаження» ДБР
Як також зазначили у Офісі Президента України: «В офіційній резиденції президента Франції голова Української держави матиме низку двосторонніх зустрічей».
Зеленський прибув на «нормандську» зустріч у Парижі
Зеленський прибув на «нормандську» зустріч у Парижі

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Терморегулятор – главнокомандующий в бойлере Покупка и перепланировка квартиры Автомобильные запчасти по демократичным ценам Качественные копии часов известного бренда Emporio Armani Качественные бумажные обои от известных производителей

Последние новости