Dan Balan прокоментував відносини з Тіною Кароль

08.12.2019 17:18 19

Dan Balan прокоментував відносини з Тіною Кароль

Зірки поспілкувалися з Катериною Осадчою.
Чутки про роман співака Dan Balan та Тіни Кароль – одна з найгарячіших тем цього року. Хоча останній сезон шоу «Голос країни» вже закінчився, зірки продовжують підігрівати інтерес публіки до своїх відносин. Так, їх нещодавній виступ на M1 Music Awards справив фурор. Пара виконала пісню «Додому», співаючи в один мікрофон. Виглядав виступ доволі пікантно, повідомляє СобКор.
Ведуча «Світського життя» Катя Осадча не змогла не спитати у Dan Balan та Тіни Кароль про їх відносини. Виявилося, що зірки доволі близькі і поза знімальними майданчиками. Так, співачка часто телефонує Дану посеред ночі через якісь проблеми чи цікаві «робочі» ідеї.
Більше того, коли Осадча прямо запитала: "Між вами все ще залицяння або вже роман?", Кароль зам'ялася, а Dan Balan сміливо відповів: "Звичайно, так, роман! Роман написаний рукою генія".
Читайте також: Емма Стоун виходить заміж
Раніше співак заявляв, що його колега - це найкраще, що було на вокальному проекті «Голос країни».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Онлайн-магазин здоровья Приветливое обслуживание клиентов в ремонтно-строительной компании: stroyhouse.od.ua Как выбрать монтажную пену? Шампуни для восстановления волос Де і як замовити курсову дешево та якісно

Последние новости