Володимир і Олена Зеленські відвідали Естонію

26.11.2019 14:24 6

Володимир і Олена Зеленські відвідали Естонію

Їх супроводжують і міністри.
26 листопада, у вівторок Володимир Зеленський разом з першою леді Оленої з офіційним візитом прилетів до Таллінна, повідомляє СобКор.
Про це повідомили у Офісі президента України.
«Офіційна церемонія зустрічі розпочалася на площі перед будівлею Офісу Президента Естонської Республіки. Глави держав оглянули стрій роти почесної варти. Пролунали державні гімни України та Естонської Республіки. Також президенти обмінялися подарунками», - сказано в заяві.
Як заплановано, Володимир Зеленський проведе зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд, спікером естонського парламенту Хенні Піллуаасом та прем'єр-міністром Юрі Ратасом. Також Володимир Зеленський та Керсті Кальюлайд братимуть участь у роботі Цифрового форуму.
Після зустрічі президенти України та Естонії також мають зустрітися з представниками ЗМІ.
Читайте також: В Україні відзначають День пам
Варто зазначити, що Володимира Зеленського супроводжують і міністри, а саме: міністр цифрових трансформацій України Михайло Федоров, голова МЗС Вадим Пристайко, міністр оборони Андрій Загороднюк, міністр інфраструктури Владислав Криклій і міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.
Володимир і Олена Зеленські відвідали Естонію
Володимир і Олена Зеленські відвідали Естонію

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ресторан «Евразия» в Киеве – с заботой к каждому Известный бизнесмен и инициатор благотворительных проектов Лучшая брендовая детская одежда Качественное продвижение вашего сайта Ультразвукова діагностика у місті Львів

Последние новости