Селена Гомес перед виступом перенесла панічну атаку

26.11.2019 16:25 6

Селена Гомес перед виступом перенесла панічну атаку

Співачка виступила на American Music Awards.
Селена Гомес вразила глядачів престижної премії American Music Awards своїм виступом. Далеко не всі залишилися задоволеними її співом. Спочатку шанувальники вирішили, що виступ співачки зіпсували технічні несправності. Втім, як виявилося, справа у психічному стані 27-річної американки, повідомляє СобКор.
Як зазначають інсайдери, перед виходом на сцену, Селена Гомес відчула напад паніки. Для того, щоб вийти на сцену, їй знадобилося чимало часу. Тривога могла завадити зірці і заспівати на всі сто відсотків.
В People також підтвердили цю інформацію. «У неї чітко стався напад паніки. Вона нервувала. Вона не була на сцені два роки, і це важлива пісня в її кар'єрі. Вона дійсно хотіла її донести людям», - сказали у виданні.
Варто відзначити, що у співачки цю інформацію вирішили не коментувати.
Нагадаємо, що Селена Гомес переживала важкі часи через боротьбу з депресією, та вовчак. Зірка не виступала на сцені останні два роки. Вона емоційно відреагувала на виступ на подякувала шанувальників за підтримку.
Читайте також: Джастін Бібер натякнув на вагітність дружини
«Приємно повернутись. Дякую всій моїй команді і фанатам, які підтримують мене», - пише Селена у Instagram.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Russian Vulkan-Club: онлайн-казино с большими перспективами Как ускорить выплаты по кредитам? Лампы для дезинфекции любых помещений Де купити жіночу білизну на всі випадки життя Поиск подходящего перевозчика

Последние новости