Олена Зеленська прикрасила обкладинки модного глянцю. Фото

11.11.2019 18:19 6

Олена Зеленська прикрасила обкладинки модного глянцю. Фото

Всього зробили три обкладинки.
Перша леді України Олена Зеленська вперше позувала для популярного журналу Vogue Ukraine. Світлини з дружиною Володимира Зеленського прикрасили грудневий випуск глянцю. Він вийде у продаж вже 18 листопада, повідомляє СобКор.
Обкладинки нового випуску були опубліковані на сторінці журналу Vogue в Instagram.
Всього зробили три обкладинки, кожна з яких демонструє різні якості першої леді. «На першій – строгий офіційний портрет. На іншій Олена зображена зі своєю сім'єю, і в оточенні найважливіших людей її життя вона інша – зворушлива і безтурботна. На третій, digital-обкладинці, ми бачимо просто жінку – красиву і чарівну», - підкреслив головний редактор видання Філіп Власов.
Слід зазначити, що подивитися на Олену Зеленську з різних сторін можна завдяки знімкам нідерландського фотографа Пола Беллаарта. Його документальний стиль дійсно зачаровує.
Читайте також: Кейт Міддлтон і Меган Маркл з’явилися разом на одному заході. Фото
У новому випуску журналу також буде опубліковано інтерв’ю з Оленою Зеленською. Як обіцяють у глянці, вона розповість про життя в новому статусі, нові обов'язки і можливості. Окремо вона доторкнеться питання моди як інструменту культурної дипломатії.


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Детское питание: переход от грудного вскармливания к твердой пище Терминалы для сбора данных Наручные часы – роскошь или предмет первой необходимости? Частотный преобразователь Положительное влияние раскрутки сайтов

Последние новости