Дієтологи радять їсти інжир: у чому його секрет

26.09.2019 21:46 6

Дієтологи радять їсти інжир: у чому його секрет

Універсальна дієта не тільки допоможе скинути вагу, але і позбавить від осінньої хандри, поліпшить роботу системи шлунково-кишкового тракту і нормалізує водний баланс.
Про це пише СобКор.
Такий ефект досягається завдяки вмісту в інжирі клітковини, магнію, фосфору, натрію, заліза і кальцію.
Під час дієт активно йде калій з організму, але плід збагачений цим ферментом, тому він не тільки відновлює запаси, але ще і приводить в норму водно-сольовий баланс. Комплекс вітамінів і корисних мікроелементів забезпечує організм вагітної жінки всіма необхідними речовинами для формування здорового і міцного плода.
Читайте також: Дієтологи назвали продукти, які сміливо можна їсти ввечері
Дієтологи розповіли про безпечне методі схуднення. Відчуття голоду скоротитися в перший же день, так як на 100 грам свіжого інжиру припадає лише 49 калорій, а кісточки після потрапляння в шлунок розбухають і створюють відчуття ситості. Крім цього, вони є чудовим засобом для кишечника і сприяють виведенню шлаків. На сніданок можна з'їсти вівсянку на молоці з інжиром або смузі з плоду; на обід дозволяється курка або риба в пареному або відвареному вигляді і овочі; на вечерю - інжировим смузі або салат з фруктів. Можна робити перекушування і з'їдати свіжі плоди.
Не завжди потрібно бігти за інжиром, як тільки з'явилося відчуття, що запливати жиром.
Незважаючи на універсальність продукту, все ж його слід вживати в малих кількостях людям з діабетом, панкреатитом, виразкою або гастритом.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Женские украшения из натуральных камней Элитная мебель по доступной цене Большой выбор чехлов на Айфон 7 Качественный теплый пол под плитку Смесители и гранитные мойки от ведущего европейского бренда Franke

Последние новости