Як опалити автомобіль взимку?

Дуже часто взимку водії стикаються з проблемою швидкого запуску двигуна, так як на вулиці стоїть мінусова температура. В даний час більшість водіїв вважають за краще купувати автономні автомобільні опалювачі, які дозволяють обігріти не тільки салон машини в максимально короткі терміни, але і робочі елементи двигуна.

Види автомобільних опалювачів

Сучасні виробники пропонують широкий вибір опалювачів для різних легкових і вантажних транспортних засобів, які відрізняються між собою джерелами живлення, а також технічними і експлуатаційними характеристиками.

· Повітряні опалювачі зазвичай використовуються для опалення салону машини. Такі пристрої незамінні для водіїв, яким часто доводиться зупинятися, тому що вони здатні підтримувати необхідну температуру протягом тривалого часу.

· Рідкі пристрої використовуються разом з системою охолодження двигуна. Вони дозволяють забезпечити передпусковий підігрів силового агрегату і швидко його запустити навіть в сильні морози. Також такі опалювачі (https://ua.starter.ms/otopiteli) прекрасно прогрівають салон машини і лобове скло.

· Електричний обігрівач є найбільш простим і економічно вигідним варіантом обігріву машини, а особливо з дизельним двигуном. Цей пристрій монтується в систему охолодження автомобіля і працює від мережі в 220В. Завдяки вбудованому термостату в салоні завжди підтримується встановлена ​​заздалегідь температура.

· Для дизельних двигунів були розроблені спеціальні бандажні обігрівачі, які встановлюються на фільтр тонкого паливного очищення і не дають загуснути дизпаливу навіть при мінусовій температурі.

· Проточні опалювачі для дизельного палива сприяють запобіганню парафінізаціі солярки в трубопроводах, а також відновлюють і покращують її фільтрацію. Цей пристрій має автоматичне керування і включається, як тільки температура палива при вході в обігрівач знижується нижче позначки в 5ºС.

В даний час турбокомпресор (https://ua.starter.ms/turbiny) можна відремонтувати на станції технічного обслуговування, яка оснащена сучасним обладнанням для проведення діагностики пристрою і має всі необхідні запасні частини для заміни зношених елементів. Але буває так, що турбіна не підлягає ремонту, так як її робочий ресурс був повністю вичерпаний.

Інтернет-магазин «Майстер Сервіс» пропонує великий вибір турбін для легкових і вантажних автомобілів з бензиновим або дизельним двигуном. У нас можна купити турбіни кращих світових виробників за доступними цінами.

Следующая новость
Предыдущая новость

Ассортимент мужских сумок от Bolini - отличный подарок мужу Доступное приложение букмекера GGBet Эксклюзивные кожаные браслеты и сумки Как купить отопительные батареи и не потратить деньги зря? Особенности финансовых связей на государственном уровне на примере Амельченко Василия

Последние новости