"Ірландець": з'явився перший трейлер гангстерської драми

26.09.2019 15:39 6

Двохвилинний відеоролик з фрагментами з фільму "Ірландець" з'явився на YouTube-каналі популярного вечірнього шоу The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.
Про це пише СобКор.
Варто відзначити, що гангстерська драма Мартіна Скорсезе стане першим проектом для американської компанії Netflix.
А ще більш захопливим фактом є те, що сюжет картини заснований на реальних подіях. У фільмі розповідатиметься про злочинця, а саме найманого вбивцю Френка Ширане. Роль найманого криміналіста виконав 75-річний Роберт де Ніро. Компанію на знімальному майданчику легендарному акторові склав не менш культовий артист – 79-річний Аль Пачіно. Також до акторського складу фільму "Ірландець" увійшли Джо Пеші, який зіграв одного зі злочинців у двох перших частинах "Сам удома", і Гарві Кейтель.
Читайте також: «Джон Вік: Частина 3 – Парабелум»: з’явився трейлер фільму
Варто відзначити, що у зйомках картини знімальна команда використовувала дорогі технології, аби відтворити реальний вигляд героїв у різному віці, починаючи від 30 років, закінчуючи сімдесятьма. Роберт де Ніро, який зіграє вбивцю, постане молодим у фільмі завдяки використанню цифрової обробки.
Прем'єра "Ірландця" у світі запланована на 27 вересня, однак для користувачів Netflix вона буде доступною через два місяці, 27 листопада.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать услуги по дизайну и 3Д проектированию Продажа оборудования для видеонаблюдения Блокноты и канцтовары оптом и в розницу в «Стикере» Как сделать новое жилье уютнее Як ефективно лікувати алкогольну залежність?

Последние новости