Свіжа та впевнена: Ірина Шейк поділилася секретами краси

26.09.2019 7:36 5

Свіжа та впевнена: Ірина Шейк поділилася секретами краси

В інтерв’ю для видання ELLE модель Ірина Шейк розкрила свої ритуали краси, яких вона дотримується вже багато років.
Про це пише СобКор.
За словами моделі, регулярність – це вже половина успіху.
Перш за все, кожні вихідні (один раз на тиждень) екскохана Бредлі Купера ходить в лазню. Ірина зізналася, що завжди бере з собою віник та скраб для тіла, аби ця процедура була більш ефективною.
Зауважимо, що гаряче повітря в лазні дозволяє підвищити тонус кровоносних судин, розслабляє м’язи та сприяє інтенсивному потовиділенню за рахунок якого з організму виходять різноманітні токсини.
До речі, лазня також позитивно впливає на нервову систему людини, адже емоційна активність в парильні значно менше, тому що кров відливає від голови і це знижує рівень м'язової і психічної напруги.
Читайте також: «Ніколи не здаюся»: Ірина Шейк розповіла, як важливо бути собою
Друга порада від зірки – перед важливою подією гарно поспіть. Шейк поділилася, що перед кожним своїм виходом на червону доріжку вона має гарно виспатися, щоб її обличчя мало свіжий вигляд, а під очима не було темних кругів.
Як бачимо, почуття впевненості може виникнути лише тоді, коли ти відчуваєш себе гарною та живеш у гармонії з власним тілом.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Айфон 15 сейчас или ждать выхода iPhone 16? Что советуют эксперты Стильные итальянские раковины и умывальники Доменные имена и тестирование сайтов Где купить шестеренчатые насосы Чем можно привлечь покупателя железобетонных изделий?

Последние новости