«Вибори» в Криму: які країни підтримали суверенітет України

09.09.2019 8:45 6

«Вибори» в Криму: які країни підтримали суверенітет України

Грузія, Литва і Латвія не визнають так звані "місцеві вибори" в окупованому Росією Криму, йдеться в заявах МЗС цих країн.
Про це пише СобКор.
"Грузія підтримує суверенітет і територіальну цілісність України та не визнає так звані "місцеві вибори" в Криму і Севастополі, незаконно окупованих Росією", - йдеться в повідомленні грузинського відомства.
Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс заявив, що Вільнюс не визнає так звані "вибори" в окупованому Криму і підкреслює підтримку територіальної цілісності України.
Читайте також: «Вибори» на Донбасі: Швеція висловила думку
"Литва не визнає сьогоднішні "вибори" в Криму і Севастополі, які були незаконно анексовані Росією. Ми підтверджуємо нашу підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та засуджуємо російську окупацію Криму і порушення міжнародного права", - заявив Лінкявічюс.
Також проведення "виборів" в окупованому Криму засудив глава Міністерства закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевич. Він заявив, що Рига також не визнаватиме результати так званих "місцевих виборів" у Криму.
"Я підтверджую нашу підтримку суверенітету і територіальної цілісності України", - написав Рінкевич у Twitter.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кухонная техника - только Braun: 5 причин купить официальную продукцию от немецкого бренда Стильные и удобные женские рюкзаки Кремация тела умершего и сопутствующие услуги в Киеве Сайт Є ГРОШІ для ваших займов Профессиональный ремонт турбин Рено

Последние новости