Венеційський кінофестиваль: що відомо про «Джокера»

09.09.2019 6:45 6

Венеційський кінофестиваль: що відомо про «Джокера»

За головну нагороду, "Золотого лева", у рамках Венеційського кінофестивалю боролися 21 фільми, а перемогу здобула стрічка режисера Тодда Філіппса "Джокер".
Про це пише СобКор.
До слова, одну зі статуеток на Венеційському кінофестивалі здобув й український режисер Валентин Васянович за фільм-антиутопію про Донбас.
Стрічку "Атлантида" визнали найкращою у Венеції в програмі "Горизонти".
Головний приз "Золотий Лев" отримує найкращий фільм, яким у 2019 році став "Джокер". Додамо, що гран-прі журі отримала картина "Офіцер і шпигун" режисера Романа Поланскі.
Читайте також: У Каннах розпочався 72-й міжнародний кінофестиваль
У фільмі режисера Тодда Філліпса події відбуваються у 1981 році. Тоді ж Джокер мав невдалу кар'єру коміка і не міг знайти своє місце у суспільстві. Відтак він поринув у світ злочинності і хаосу у Ґотем-сіті.
Головну роль Джокера у стрічці виконав американський актор Хоакін Фенікс. Також у стрічці зіграли такі зірки, як Роберт де Ніро, Зазі Бітц, Білл Кемп, Френсіс Конрой та інші. Продюсерами фільму стали Тодд Філліпс, Бредлі Купер та Емма Тіллінджер Косков.
Прем'єра стрічки запланована 3 жовтня 2019 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Только качественные корма для ваших домашних любимцев Как выбрать 3D телевизор Покрышки на любой автомобиль Комплект грм renault kangoo — лучшие предложения от интернет магазина «BUS-shop» Как нужно одеваться этой зимой, чтобы не замерзнуть?

Последние новости