Метеоризм: які продукти потрібно викреслити

03.09.2019 2:07 6

Метеоризм: які продукти потрібно викреслити

Метеоризм доставляє нам безліч неприємностей. Зокрема, при даному розладі різко знижується якість сну.
Про це пише СобКор.
Бобові. Відразу відмовтеся від вживання бобових продуктів, які в цілому вважаються досить-таки корисними для здоров’я. Але жоден інший різновид їжі не призводить до такого потужного газоутворення. Бобові містять складний цукор під назвою раффінозу, який виробляє водень, вуглекислий газ і метан.
Жувальні гумки. Звичка не розлучатися з жуйками призводить до того, що людина заковтує надмірну кількість повітря. Крім того, при виробництві жуйок використовуються штучні цукру на кшталт сорбітолу, магнітолу і ксиліту. З-за них нам буває складніше перетравлювати їжу.
Читайте також: Лікарі назвали продукти, які не варто їсти на сніданок
Газовані напої. Як нескладно припустити з назви, вони містять газ, який буде виділятися у вашому шлунку і кишечнику, провокуючи здуття. Крім того, в них є харчова сода, також підсилює проблему.
Кава. Подразнює оболонку шлунка, що може погіршити ваш стан здоров’я.
Молочні продукти. Якщо метеоризм став вашим постійним супутником, то це може бути пов’язано з нездатністю організму виробляти достатню кількість ферменту під назвою лактоза. Або ваш організм не може переробляти лактозу, яка міститься в молочних продуктах.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купирование абстинентного синдрома в Харькове Игровое интернет казино Вулкан - это настоящий русский азарт Отзывы о компании EU For You Игровые слоты онлайн для вашего досуга Ігрові апарати для кожного

Последние новости