М’ясо волохатих свиней стає все затребуванішим в Азії

02.09.2019 22:05 5

М’ясо волохатих свиней стає все затребуванішим в Азії

Угорська національна асоціація виробників свиней породи мангаліка продає 70% виробленого м’яса на зовнішні ринки.
Про це пише СобКор.
Азія та Америка – основні регіони, куди постачають м’ясо цих волохатих свиней.
Секрет популярності цієї породи у високому вмісті жиру, який становить до 70% від ваги свині.
“Співвідношення м’яса до жиру у мангаліки таке: 30% пісного м’яса і 70% сала. Ми, угорці, хоча любимо готувати бекон або їсти канапки із салом, все ж не любимо жирного м’яса. Тим часом, лише найдорожчі ресторани високого класу у всьому світі ставлять м’ясо волохатих свиней на перший план, а іспанці купують її за шинку преміум-класу”, – пояснює Аттіла Ві, партнер, відповідальний за комунікації в Асоціації виробників свиней породи мангаліка.
Читайте також: На Херсонщине африканская чума «косит» свиней
30% виробленого м’яса залишається в країні, і воно використовується для виготовлення таких продуктів, як ковбаси та бекон. Тим не менш, копіюючи тенденцію з Японії, де м’ясо мангаліки часто подають у ресторанах високого класу, угорські кухарі почали створювати страви з цього свинячого м’яса. Також угорська національна асоціація наразі займається активним просуванням м’яса волохатих свиней як на зовнішньому, так і на внутрішньому ринку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбирайте надёжного перевозчика Интернет-магазин туристического снаряжения Электрический автоклав | Виды, принцип работы, как выбрать и где купить Выгодный проект по переработке органических отходов Стоит ли оснащать авто зимними накладками?

Последние новости