Лікарі розповіли, яка нижня білизна шкодить здоров’ю жінок

02.09.2019 11:46 7

Лікарі розповіли, яка нижня білизна шкодить здоров’ю жінок

Медики порадили, чого варто уникати, а чому надавати перевагу у жіночій білизні.
Про це пише СобКор.
Уникати стрингів. Вони мають привабливий вигляд, але можуть спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям. Наприклад, передати бактерії E. Coli з білизни до організму людини. Зазвичай ці бактерії не шкідливі, але деякі їхні штами можуть викликати серйозне отруєння. Якщо ви вже зовсім не уявляєте свого життя без стрингів, тоді хоча б не спіть в них.
Обирати котон, а не шовк. Лікарі радять вибирати нижню білизну з тканиною, що дихає. Бавовною, наприклад. Це допоможе уникнути захворювання.
Після тренувань міняти білизну. Не залишайтесь в тій же парі спідньої білизни після спортзалу. Медики переконують, що одягати чисту пару одразу після заняття – дуже необхідно. Адже бактерії люблять тепле і вологе середовище.
Позбавитись ароматизованих засобів для білизни. Хімічні речовини, які використовують для ароматизації білизни, можуть провокувати виникнення подразнень чутливої шкіри. Краще використовується миючий засіб без запаху.
Читайте також: Медики розповіли, як нестача сну з’їдає здоров’я
Не одягати тісну білизну. Якщо ваші трусики залишають сліди на шкірі, ви ризикуєте підхопити вагінальні інфекції та висип.
Не одягати одну і ту ж білизну два дні поспіль. Брудна білизна забезпечує ідеальне середовище для бактерій і ви можете заразитись, навіть якщо одягнете білизну навиворіт.
Спати без білизни. Тканина не пропускає вологу – волога накопичується в інтимній зоні, створюючи ідеальні умови для розмноження бактерій.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий выбор бритв для мужчин по отличным ценам Кращий салон світильників у Львові Где купить качественные серебряные ложки Добротный забор и выглядит хорошо и защитит частную собственность Выбор автошин: грузовые и легковые

Последние новости