Вчені з’ясували, як псує здоров’я робота в офісі

29.08.2019 23:55 5

Вчені з’ясували, як псує здоров’я робота в офісі

Дослідження вчених показують, що люди, які беруть менше відпусток, вмирають раніше, ніж часті мандрівники.
Про це пише СобКор.
Група вчених з Університету Гонконгу провела дослідження того, як, здавалося б, спокійна робота в офісі впливає на здоров’я. Виявилося, що така праця загрожує зростанням ризику розвитку діабету II типу і таких проблем з психікою, як депресія або занепокоєння. Тому той, хто працює довше, навіть в офісі, поступово вбиває здоров’я. Багато таких працівників частіше курять, п’ють більше алкоголю, менше їдять і менше рухаються, йдеться у дослідженні.
Якщо ж робочий день не тільки довгий, але і стресовий, це також створює навантаження на здоров’я. Чим частіше і довше люди відчувають стрес, тим важче їм вдається впоратися з вимогами. Тіло постійно знаходиться в стані готовності, серце б’ється швидше, а кров’яний тиск збільшується. Ризик отримати серцево-судинні захворювання або отримати інсульт підвищується. Особливо це стосується, звичайно ж, трудоголіків.
Читайте також: Вчені довели, що шоколад потрібно їсти щодня
Наприклад, дослідження вчених з Університету Гельсінкі показують, що люди, які беруть менше відпусток, вмирають раніше, ніж затяті мандрівники. І навіть незалежно від того, звертали вони раніше увагу на здоровий спосіб життя чи ні.
Протягом п’яти років вчені з Університету Гельсінкі спостерігали, як люди жили, харчувалися і рухалися. І прийшли до результату, що ті, хто добре харчувався, мав більше грошей і, як здавалося з боку, більше життєвих благ і переваг, вмирали раніше тих, хто працював менше, але більше часу віддавав хобі та подорожам.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ставки на спорт онлайн Позаботьтесь о ребёнке, приобретите ему средство для передвижения в Sigma-line Отдых для настоящих мужчин во Львове Томаты на окне Про види і обов'язки програмістів 1С

Последние новости