На Венеційському фестивалі 2019 покажуть українські фільми

28.08.2019 23:15 6

На Венеційському фестивалі 2019 покажуть українські фільми

Венеційський фестиваль, який вже 76-й рік поспіль проходить на італійському острові Лідо, розпочався сьогодні та триватиме до 7 вересня включно.
Про це пише СобКор.
Організатори раніше представили офіційну програму показів фільмів, які також боротимуться за головну перемогу – Золотого лева.
Офіційний перелік кінозаходів з'явився на офіційному сайті Венеційського фестивалю ще 24 липня. Його також було представлено на офіційній прес-конференції в Римі, де програмний директор Венеційського кінофестивалю Паоло Баратта і директор Альберто Барбера оголосили список фільмів, відібраних для огляду.
Читайте також: «Паразити»: про що йдеться у стрічці, що перемогла на Каннському фестивалі
У програму Венеційського фестивалю увійшли одразу три українські фільми: "Атлантида" Валентина Васяновича, "Пофарбоване пташеня" Вацлава Маргоуля (співвиробництво України, Словаччини та Чехії) та "Статис" ("Парфенон") Мантаса Кведаравічюса (співвиробництво України, Литви і Франції).
Також в програму увійшов фільм українського режисера Сергія Лозниці під назвою "Торжество похорону", але країною виробництва вказана Німеччина.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Женские украшения из натуральных камней Как приобретать мобильный телефон через интернет Какими параметрами должен обладать хороший гироборд Увлажняющий крем Soir de Lune для избранных Запасные части для стиральных машин с доставкой по Украине

Последние новости