Лікарі назвали продукти, які провокують онкологію

27.08.2019 6:26 6

Лікарі назвали продукти, які провокують онкологію

Смажені продукти прискорюють розвиток раку товстої кишки і запальних захворювань кишечника.
Про це пише СобКор.
Фахівці з Массачусетського університету в Амхерсті заявили про те, що людям, схильним до розвитку раку, потрібно відмовитися від смажених на рослинному маслі продуктів.
У ході дослідження вчені давали мишам рослинне масло, на якому до цього смажили фалафель в одному з ресторанів Амхерста. Піддослідна група гризунів отримувала чисте масло.
Читайте також: Лікарі розповіли про продукти, які провокують харчове отруєння
З’ясувалося, що смажене на олії негативно впливало на стан мишей, посилюючи запалення товстої кишки і удвічі прискорюючи ріст пухлин. Також в результаті поширювалися бактерії та токсичні продукти в кровотік.
Аби переконатися, що окислення ненасичених жирних кислот при нагріванні масла провокує запальний процес, учені відокремили полярні сполуки від масла для смаження і також ввели їх у піддослідних гризунів. В результаті вони отримали такі ж дані.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Осветительные приборы от компании Евросвет Приветливое обслуживание клиентов в ремонтно-строительной компании: stroyhouse.od.ua Оборудование для вашего бизнеса Сувенирные значки на заказ в Киеве Сообщество предпринимателей Club 100 — путь развития

Последние новости