Відпочинок Андрія Богдана висміяли дотепними фотожабами

27.08.2019 4:26 6

Відпочинок Андрія Богдана висміяли дотепними фотожабами

Зовсім недавно українців накрив новий скандал, в центрі якого опинився голова Офісу президента України Андрій Богдан.
Про це пише СобКор.
У мережі з'явилося відео, що поки все приймають участь у ході Переваги на Майдані Незалежності в центрі Києва, глава ОПУ розважається з симпатичними дівчатами на лазурному березі Сен-Тропе, Франція.
Цей факт сильно обурив багатьох українців, оскільки даної поїздкою Богдан проявив неповагу до власної країни і її великого свята Дня Незалежності. Звичайно ж, українські активісти практично моментально підхопили обговорення і не упустили можливості в черговий раз поглумитися над топ-чиновником держави.
Читайте також: Звільнення Андрія Богдана: що відбувається
Величезна кількість фотожаб вже заповнили простори соціальних мереж українців. В одній з них, автор взяв за основу «заява Богдана на звільнення», яке раніше стало гучним скандалом у ЗМІ, і підставив замість слова «звільнити» - «відправити», і замість «займаної посади» - «в Сен-Тропе».
На деяких ілюстраціях разом з Андрієм Богданом фігурує президент України Володимир Зеленський.
[center]Відпочинок Андрія Богдана висміяли дотепними фотожабами


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ремонт гидравлики спецтехники и токарная обработка металла Широкий ассортимент безопасных игр и приложений для вашего телефона Оригинальный элитный алкоголь на сайте AlcoPort Надійні промислові вентилятори за приємною ціною Стабилизатор рулевой рейки: принцип работы

Последние новости