Меркель підтримала ідею переговорів між Зеленським і Путіним

26.08.2019 22:17 6

Меркель підтримала ідею переговорів між Зеленським і Путіним

Канцлер Німеччини Ангела Меркель підтримала ідею перемовин між Президентом України Володимиром Зеленським та російським лідером Володимиром Путіним.
Про це пише СобКор.
"Канцлер Німеччини Ангела Меркель висловилася за проведення перемовин між російськими та українськими президентами Володимиром Путіним та Володимиром Зеленським", - йдеться у повідомленні.
Меркель назвала ситуацію в Україні великою проблемою, закликавши до досягнення прогресу у цьому питанні. "Я хочу зараз, щоб відбулися переговори між президентом України та президентом РФ", - сказала Меркель під час пресконференції з президентом США Дональдом Трампом на саміті Великої сімки.
Читайте також: Трамп приховував подробиці зустрічі з Путіним
Як повідомлялося, на саміті Великої сімки у Франції обговорювалося питання повернення до формату G8 за участі РФ, однак лідери Канади, Німеччини, Великої Британії та Японії виступили проти цього.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Головні питання при продажу власної земельної ділянки Натуральна і ароматна кава від PapaKava Как правильно оформить курсовую работу Ваш помощник полиграф История кружева и его виды

Последние новости