Через негоду Британія перетворилась на Венецію

01.08.2019 19:06 6

Через негоду Британія перетворилась на Венецію

Деякі населені пункти Туманного Альбіону щедро затопило.
Про це пише СобКор.
Найбільше від стихії дісталося розташованому в центрі країни графству Чешир.
Численні райони в центрі, північному заході і північному сході Англії попередили про повені, а через дощі і грози на північ від міст Шеффілд і Лінкольн оголосили "жовтий" рівень погодної загрози. Жителі Манчестера намагаються боротися зі стихією самостійно і будують саморобні греблі з мішків з піском.
Читайте також: Негода в Італії: загинуло 20 осіб
У деяких районах на півночі Англії випало по 15-20 мм опадів за годину, через що метеорологи припускають ймовірність затоплення будинків і підприємств.
До того ж, у містечку Пойнтон евакуювали кілька десятків жителів, а місцевих жителів попередили не ігнорувати знаки "дорога закрита".
Нагадаємо, що пекельна спека змінилася опадами не тільки в Сполученому Королівстві, але і в Німеччині: через сильні зливи і грози північ країни затопило, а в Берліні на деякий час навіть ввели надзвичайну ситуацію.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

О жизни бизнесмена, его увлечениях и видении путей развития кофейного рынка в США Одягові металеві шафи від виробника О жизни на сайте «Жизнь» Визитки, которые смогут презентовать вас наилучшим образом Качественные стройматериалы

Последние новости