Нафтогаз хоче отримати від Росії ще 5 млрд доларів

31.07.2019 12:25 7

Нафтогаз хоче отримати від Росії ще 5 млрд доларів

НАК «Нафтогаз України» подав до Трибуналу при Постійній палаті Третейського Суду в Гаазі позовну заяву щодо розміру компенсації збитків, завданих експропріацією активів групи Нафтогаз у Криму.
Про це пише СобКор.
Група Нафтогаз просить Трибунал зобов’язати Російську Федерацію виплатити на користь позивачів 5,2 млрд дол. США. Очікується, що Трибунал винесе рішення щодо компенсації збитків не раніше кінця 2020 року.
Як повідомлялося, Трибунал вже визнав, що Російська Федерація порушила низку положень Угоди про захист інвестицій, експропріювавши активи групи Нафтогаз у Криму.
Читайте також: Путін порівняв втрати Росії і ЄС від санкцій
Оскільки Трибунал вирішив розділити провадження на дві стадії, питання визначення компенсації збитків буде розглядатися на другій із них.
Нафтогаз володів найціннішими енергетичними активами у Криму і був однією з основних мішеней Російської Федерації, коли та конфісковувала українські активи після незаконного вторгнення та окупації півострова в 2014 році.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Положительное влияние раскрутки сайтов Игровой слот «Black Knight» Casino X дает всем игрокам установку на успех Как эффективно прорекламировать свой товар Адреса отделений Укргазбанка

Последние новости