У Зеленського відреагували на свавілля спецназу КОРД

27.07.2019 19:14 7

У Зеленського відреагували на свавілля спецназу КОРД

Президент Володимир Зеленський висловив думку щодо затримання спецназом КОРД патрульних Нацполіції.
Про це пише СобКор.
У соціальній мережі Facebook він зазначив, що в сучасному світі нічого неможливо приховати.
«Попри всі спроби замовчати історію про затримання спецназом КОРД патрульних Нацполіції, які зупинили за порушення ПДР автівку начальника обласного управління МВС у Дніпровській області Віталія Глуховері, відео з подробицями огидного інциденту з’явилось у соцмережах та ЗМІ», - наголосив Зеленський.
За його словами, воно шокує цинізмом поведінки представників старої еліти, які дійсно переконані, що вони, разом зі своїм обслуговуючим персоналом, живуть понад законом. Переглянувши його, я спочатку не мав слів – навіть нецензурних. Але вони швидко знайшлися.
«Я вимагаю від міністра внутрішніх справ пана Арсена Авакова негайного звільнення громадянина Глуховері з займаної посади, а від голови ДБР пана Романа Труби чекаю швидкого та безкомпромісного розслідування за оприлюдненими фактами.
Я хочу попередити всіх чиновників у Києві та по всій країні – від обласного центру до найменшого села – часи безкарності та особливого до вас ставлення, до якого ви так звикли за часів усіх попередніх президентів України, назавжди минули», - підкреслив глава держави.
Читайте також: Вибори-2019: зірки шоу-бізнесу привітали Зеленського
І додав: «Ані ви, ані ваші друзі більше не будете стояти понад законом. Ви будете тільки і в першу чергу під ним. Тож радійте, якщо ви понесете заслужену відповідальність за законом, що я вам твердо обіцяю. Бо інакше народ скористається своїм правом суверена у власній державі, і ви опинитесь взагалі поза законом.
Так що краще пишіть явки з повинною, звільняйтесь або тікайте. Бо єдине, що я можу вам гарантувати – це кримінальне переслідування та покарання у законний спосіб. А єдине, чого я вам точно не раджу, – продовжувати своєю нахабною поведінкою випробувати країну на міцність. Країна та народ міцніші за всіх вас – вони вистоять. Ви ж – зникнете».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как обыграть игровой автомат Микроудобрения для ваших растений Как защитить технику от скачков напряжения Большой выбор женских босоножек Аксессуары для мужчин

Последние новости