Зеленський телефоном поспілкувався з Трампом

26.07.2019 8:26 7

Зеленський телефоном поспілкувався з Трампом

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з американським колегою Дональдом Трампом.
Про це пише СобКор.
«Президент США привітав Україну з успішним проведенням вільних і демократичних парламентських виборів і Володимира Зеленського - з упевненою перемогою партії Слуга народу», - йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.
Відзначається, що Трамп висловив переконання в тому, що «оновлена українська влада зможе швидко покращити імідж України, завершити розслідування корупційних справ, які стримували взаємодію між Україною та США».
Читайте також: Зеленський та невдоволення Росії: що заявив Клімкін
«Він також підтвердив незмінну підтримку з боку США суверенітету і територіальної цілісності України та готовність американської сторони всебічно сприяти реалізації масштабної програми реформ в нашій країні», - відзначили в прес-службі.
Зеленський, своєю чергою, подякував Трампу за лідерство США в збереженні і посиленні санкційного тиску на Росію.
«Президенти домовилися предметно обговорити практичні питання українсько-американської взаємодії під час візиту Володимира Зеленського в США», - сказано в повідомленні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Частный пансионат для пожилых людей в Киеве Низкие ставки и высокие выигрыши в казино Вулкан Качественные стройматериалы Широкий ассортимент безопасных игр и приложений для вашего телефона Хортица – легендарный заповедник, расположенный прямо посреди города

Последние новости