Затримання грабіжників: під Києвом розгорілася стрілянина

26.07.2019 12:27 8

Затримання грабіжників: під Києвом розгорілася стрілянина

Під Києвом поліцейські застосували зброю, щоб затримати грабіжників.
Про це пише СобКор.
У прес-службі ГУ Нацполіції Київської області повідомили, що напередодні о 18:50 в селі Крюківщина група осіб, погрожуючи зброєю 35-річному чоловікові, викрала із салону автомобіля Toyota Land Cruiser сумку з великою сумою грошей. Після цього вони зникли на авто Mercedes в невідомому напрямку.
На пошуки нападників були задіяні співробітники групи реагування патрульної поліції. Поліцейські перевіряли всі машини, які були схожі на авто нападників, через що створили незручності для водіїв.
"Уже через кілька хвилин з моменту спецоперації наряд патрульної поліції на трасі Київ – Одеса, поблизу села Віта Поштова, помітив автомобіль, який підпадав під орієнтування. На вимоги поліцейських водій не зупинився, продовжив рух, наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку. З огляду на реальну загрозу, працівник поліції застосував табельну вогнепальну зброю для зупинення автотранспортного засобу, стріляючи по колесах", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Під Києвом зіткнулися дві вантажівки
Одного з нападників затримали в лісі біля Віти Поштової. Іншого зловмисника по теплому сліду затримали оперативники Києво-Святошинського відділу поліції в селі Крюківщина.
"Ними виявилися двоє громадян Грузії 50-ти і 42-річного віку, які тимчасово проживають в Києві. В автомобілі Mercedes поліцейські виявили, вилучили пістолет "Форт 12Р" без маркування та патронів. У старшого нападника під час поверхневого огляду вилучено сканер, телефон", – додали в поліції.
Іноземці наразі перебувають у СІЗО. Порушено кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Затримання грабіжників: під Києвом розгорілася стрілянина
Затримання грабіжників: під Києвом розгорілася стрілянина

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Электростанции для вашей независимости Большой выбор искусственных цветов по лучшим ценам Быстрое оформление технического паспорта в БТИ Грамотная помощь и сопровождение в выборе и покупке авто из-за границы Аналитические весы для лабораторий любого уровня

Последние новости