Фахівці порадили, як зберегти молодий вигляд

20.07.2019 2:46 6

Фахівці порадили, як зберегти молодий вигляд

Фахівці стверджують, що правильне харчування і фізичні навантаження дозволять підтримувати свою форму.
Про це пише СобКор.
Однак є ще кілька порад, які допоможуть довше виглядати молодше своїх років.
Слід приділити увагу зайвій вазі, яка не тільки візуально старить людину, але і викликає ряд проблем з метаболізмом, що прискорює старіння організму. Тому фізичні навантаження і правильне харчування є запорукою молодості. Дотримання елементарних правил дозволить віддалити старість і відчувати себе краще. Однак є ще кілька важливих порад, які поліпшать отриманий результат.
Щоб виглядати молодше своїх років, потрібно їсти менше солі. Цей продукт призводить до затримки води в організмі, викликає набряки, які дуже старять людину. Смартфони і телевізор також провокують швидке старіння. Чисельні дослідження підтвердили, що ці гаджети погіршують роботу мозку, прискорюють утворення зморшок, а також провокують викривлення хребта. Зазначені симптоми ніяк не продовжать молодість, тому як мінімум потрібно контролювати час проводження за цими пристроями.
Читайте також: Фахівці порадили, як уберегтися від літньої пітливості
Зайва емоційність теж значно старить людину. Річ у тім, що при частій напрузі мімічних м’язів на обличчі з’являються зморшки, які не дозволять виглядати молодше своїх років. Тут експерти порадили просто контролювати свої емоції і міміку, а також використовувати спеціальні креми для шкіри обличчя.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить виллу в Испании Аккумуляторы в Киеве Восхождение на вершину Эльбрус с настоящими профессионалами Сухой корм для собак премиум класса Солнечные электростанции собственного потребления и их возможности

Последние новости