Актор Джейсон Момоа зіграє у новому сезоні «Сімпсонів»

18.07.2019 22:36 6

Актор Джейсон Момоа зіграє у новому сезоні «Сімпсонів»

Відомий за ролями в "Грі Престолів" та "Аквамені" актор Джейсон Момоа з'явиться в новому сезоні мультсеріалу "Сімпсони".
Про це пише СобКор.
"Він - знаменитість, яка з'являється і розповідає легенду про святого, який був змучений і прийняв мученицьку смерть, а після вплинув на створення у сучасному світі фісташкового морозива. Він розповідає цю досить жахливу історію, а потім Петті і Сельма просять його підписати їх груди, і він тікає", - розповів виконавчий продюсер Ел Джин про сюжетну лінію Момоа.
Читайте також: Первые кадры фильма «Аквамен» поразили фанатов. Фото
Нагадаємо, що мультсеріал почав виходити ще в 1989 році. За цей час він отримав 33 премії "Еммі", 34 премії "Енні", приз глядацьких симпатій у 2016 році і був номінований на "Оскар". "Сімпсони" стали першим мультсеріалом, який отримав премію Peabody. Журнал Time в 1998 році назвав "Сімпсонів" кращим телевізійним серіалом XX століття.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Инфракрасные обогреватели ufo на Technosite.com.ua Самый популярный портал по игре Minecraft Pocket Edition Оригинальные запчасти для автомобилей Ауди Тепловые насосы по выгодным ценам Характеристики и преимущества видеодомофона Commax cdv-35a

Последние новости