Халатність чи знущання? Покійному Кузьмі податкова надіслала повідомлення

18.07.2019 18:35 6

Халатність чи знущання? Покійному Кузьмі податкова надіслала повідомлення

Через чотири з половиною роки після загибелі у ДТП музиканта Андрія Кузьменка управління Держфіскальної служби України в Києві надіслало йому повідомлення.
Про це пише СобКор.
У податковій заявили про необхідність погашення боргу за єдиним соціальним внеском.
У Facebook продюсер Володимир Бебешко написав, що документ датовано 3 липня 2019 року. Сума заборгованості – 1613 грн 35 коп.
"На ім'я Кузьми Скрябіна щойно прийшло повідомлення про штраф із податкової. Не знаю, як йому про це сповістити", – написав Бебешко.
Читайте також: "Моєму другові присвячується": мережу розчулило відео Могилевської про Скрябіна
Волонтер і громадський діяч Олексій Мочанов висловив готовність переказати гроші у ДФС.
"Я готовий його сплатити, щоб держава Україна не постраждала. І щоб на Андрієві не було висяка, може, він і правда колись щось недокинув на рахунок податкової, хтозна. Я хочу, щоб, якщо ви мене читаєте, довбні, ви в особисті скинули мені, як вам закрити ці 1613,35 грн. І щоб ви знайшли невменяшку, яка в липні 2019 року надіслала штраф на адресу загиблого в лютому 2015 року Андрія Вікторовича Кузьменка", – написав Мочанов у Facebook.
Халатність чи знущання? Покійному Кузьмі податкова надіслала повідомлення

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чудовий варіант для подарунка інтелектуала Летние шины по доступным ценам Топпинги и сиропы на страницах интернет-магазина «PETROVKA HoReCa» Оптовый склад обуви Все для лодок

Последние новости