Пес Лесі Нікітюк став зіркою Instagram

16.07.2019 19:56 6

Пес Лесі Нікітюк став зіркою Instagram

Соцмережі тепер цікавлять не тільки людей, а й тварин. Ось і у домашнього улюбленця Лесі Нікітюк пса Рафіка з'явився свій профіль в Instagram.
Про це пише СобКор.
Схоже, що вихованець хоче домогтися такого ж успіху, як його господиня, у якої майже 3 мільйони підписників.
Зараз Леся знаходиться на зйомках свого нового проекту "Шалена зірка", а Рафік супроводжує господиню і радує своєю присутністю всю команду в знімальному павільйоні.
Читайте також: У соняшниках: Леся Нікітюк поділилася яскравим знімком
За лаштунками шоу ведуча поділилася історією про те, як з'явилася сторінка Рафіка в мережі.
Пес Лесі Нікітюк став зіркою Instagram
"Поки я бігала по гримерці, Рафік взяв у мене телефон, зробив фото і завів собі профіль в Instagram. Так що тепер у нас сім'я блогерів. Такого ажіотажу не було, навіть коли моя мама створила собі профіль. Але трапилася інша історія: мама відразу переглянула всі мої фотки і початку відписувати на всі коментарі. Хтось писав: "У тебе жирні коліна". Мама: "На свої подивися!". Або хтось пише: "А чого ти приперлася до Притули в трусах?" А мама відповідає їм: "Це не труси, це шорти!" Загалом, раніше я видаляла чужі коменти, а тепер мамині" - говорить Леся Нікітюк.
Менш ніж за годину на сторінку пса Рафіка підписалося півтисячі людей.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Автомобильные свечи зажигания: когда заменять и как использовать Косметические средства для контурирования и корректирования лица Офисная мебель недорого Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи Перевод с/на немецкий язык

Последние новости