Сумнівний рекорд: названа область України з найбільшою кількістю повій

12.07.2019 15:26 7

Сумнівний рекорд: названа область України з найбільшою кількістю повій

За січень-травень 2019 року в Одеській області виявили 138 повій. За цим показником регіон виявився першим в Україні.
Про це пише СобКор.
При цьому, найменше їх виявили в Житомирській області - одна особа.
В Департаменті Нацполіціі по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, повідомили, що за 5 місяців в Одеській області виявлено 138 дамочок, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією". Далі за нею йде Дніпропетровська область з 38 виявленими повіями і Київ з 37 жрицями кохання.
При цьому, з початку року, найменше "нічних метеликів" виявили в Житомирській області - 1. У Київській області - 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській областях - по 3.
Читайте також: В яких регіонах України найвищі зарплати: свіжий рейтинг
Всього в Одеській області виявили 292 адміністративних правопорушень, в Миколаївській - 60, у Дніпропетровській області - 58. У той же час, в Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, в Київській області - 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській області - по 3. Минулого року за кількістю виявлених повій тримала лідерство Дніпропетровська область, в якій виявили 169 осіб, які займалися проституцією.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Магазин стройматериалов в Одессе с отличными ценами Интересные варианты фотосессии для девушек Элитная мебель по доступной цене Раскрутка треков, вывод в тренды через СМОСЕРВИС Только самые интересные новости из мира бойцов

Последние новости