Синоптики розповіли, чим здивує середина літа

09.07.2019 18:25 6

Синоптики розповіли, чим здивує середина літа

Середина літа, за всіма параметрами, повинна бути найжаркішою частиною року.
Про це пише СобКор.
Але холодний циклон з півночі "скасував" спеку в середині липня. Прохолода і дощі протримаються в Україні до початку наступного тижня, а в найближчі кілька днів температура повітря ще знизиться на кілька градусів.
Так, у середу, 10 липня, дощі з грозами прогнозують переважно на заході України і в частині центральних і північних регіонів. Разом з дощами похолодає і місцями повітря тут буде прогріватися всього до + 18-20 градусів. На решті території без опадів і сонячно, хоч і не жарко. Найтепліше буде на південному сході – до +26.
У четвер, 11 липня, дощами затягне практично всю Україну. Винятком стануть лише південні регіони і Крим. Температура повітря буде в середньому до + 20-22. На півдні всього до +24.
Читайте також: Синоптики розповіли, як капризуватиме погода цього літа
У п'ятницю, 12 липня, дощі прогнозують вже по всій Україні без винятку. Разом з дощами – грози та пориви вітру. Температурний режим буде на рівні попереднього дня.
У суботу, 13 липня, дощі відступлять до кордонів, на яких були в середу – західні регіони, частина північних і центральних областей. На решті території без опадів. Але температура повітря підніметься на пару градусів. І в дощових областях буде до +23, а в "сухих" регіонах – до +25.
У неділю, 14 липня, потеплішає ще на кілька градусів. І хоча знову прогнозують дощі практично по всій країні, за винятком східних областей, повітря прогріється в середньому до + 22-24, на півдні до +25.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Невероятная шуба из соболя для вас Большой выбор качественного бисера разных цветов и оттенков Способи та напрямки застосування етиленгліколю Рейтинг популярных брендов климатического оборудования Успешность рекламной кампании оценивается в деньгах

Последние новости