Копи в розгубленості: в Києві імпотент зґвалтував дівчину

04.07.2019 18:16 6

Копи в розгубленості: в Києві імпотент зґвалтував дівчину

У Шевченківському районі Києва чоловік зґвалтував дівчину, поліція шукає підозрюваного.
Про це пише СобКор.
Прес-офіцер Шевченківського управління поліції Анна Зубрєва розповіла, що невідомий поглумився над дівчиною за адресою вулиця Володимира Сальського, 11.
У вівторок, 2 липня, близько 13:15 дівчина 1994 року народження поверталася додому. Коли вона зайшла в під'їзд, за нею зайшов чоловік. Після того, як дівчина відкрила двері, нападник силою заштовхав її в квартиру. Далі він повалив її на ліжко і спробував зірвати одяг, після чого побив. В якийсь момент чоловік почав її фотографувати, а після цього пішов.
Читайте також: Дівчину-пішохода розірвало на частини в смертельному ДТП в Києві
Також відомо, що над дівчиною поглумилися, а саме зґвалтували пальцями. Зараз поліція намагається встановити особу підозрюваного: його прикмети: зріст 180-185 сантиметрів, близько 30 років, волосся русяве, коротке, обличчя худе з западинами на щоках, худорлявої статури, був одягнений в сині шорти і чорну футболку.
Момент, як нападник виходив з парадного, потрапив на камеру відеоспостереження. У поліції розповіли, що в Шевченківському районі це одиничний випадок. Подробиці інциденту встановлюються.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Огромный выбор картинок для вашего рабочего стола Ігрові апарати для кожного Интернет-магазин электрических зубных щеток Oral-B Торговые аквариумы для продажи живой рыбы Качественные беспружинные матрасы по выгодным ценам

Последние новости